4. Geleneksel Din Bilgisi Bilgi Yarışması finali gerçekleşti

20.05.2025 - Salı 10:42

Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi Değerler Kulübü çerçevesinde öğrencilere yönelik 4. Geleneksel Din Bilgisi Bilgi Yarışması finali gerçekleşti. Finalde Sardalya isimli takım 1. Oldu. Tutunamayanlar isimli takım 2. olurken, Faniler takımı ise 3. oldu.

Bedesten’de Manisa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muhammet Çetin ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay'ın katılımları ile gerçekleştirildi

Yarışma Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları'ndan tercih edilen Kur'an-ı Kerim Meali, Kurtarıcı Kurallar isimli hayata dair önemli öğütler içeren kitap ve fetvalar isimli öğrencinin işine yarayacak gündelik hayata dair sorulara cevap niteliğinde olan bilgilerin yer aldığı eserlerden sorumlu tutularak hazırlandı. Yarışmaya üç kişilik takımlar halinde 46 takım 138 öğrenci katıldı. Takımlar okulda yapılan 60 soruluk 3 ayrı eleme sınavına tabi tutularak finalistleri belirledi.
Destek ve katılımlarından dolayı Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Durmuş ve Değerler Kulübü Öğretmeni İsmail Hakkı Cambaz herkese teşekkür ederken Özellikle Segment Bilgisayar'a, Orjin Akademi’ye İşler Kitabevi'ne ve Sinerji Kitabevi'ne katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Yarışmaya, isimleri zikredilmeyen yaptığı katkıların sadece Hakk katında bilinmesini isteyen kimselerin de varlığı vurgulanarak kendilerine teşekkür edildi.

YORUM YAZ