Yeniden Refah Partisi Yunusemre Teşkilatı Sahada: “Seçim Zamanı Değil, Geçim Zamanı”
Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe Başkanı Mehmet Baki Çelik öncülüğünde Laleli Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelindi.
Ziyaretler hakkında açıklama yapan Başkan Mehmet Baki Çelik, “Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Teşkilatı olarak, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün Laleli Mahallesi’nde esnafımızı tek tek ziyaret ettik, kahvehanelerde vatandaşlarımızla çay içip sohbet ettik” dedi.
Çelik, vatandaşların en büyük gündeminin ekonomik sıkıntılar olduğunu vurgulayarak, “Artan hayat pahalılığı, yüksek enflasyon ve girdi maliyetleri, özellikle küçük esnafımızı ve dar gelirli vatandaşlarımızı ciddi şekilde zorluyor. Esnafımız siftah yapamamaktan, vatandaşımız ise temel ihtiyaçlarını karşılayamamaktan şikâyetçi” ifadelerini kullandı.
“Bizler sadece seçim zamanı değil, her daim halkımızın yanındayız” diyen Çelik, Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri geliştirdiklerini belirtti. “Milli Görüş’ün adil ve bereketli ekonomik düzenini yeniden tesis etmek için kararlılıkla çalışıyoruz. Bizim siyaset anlayışımız, milletin sofrasındaki bereketi artırmak ve adaleti sağlamak içindir” şeklinde konuştu.

