Manisa Gördesliler Derneği Başkanı Uğur Çağlayan’dan 19 Mayıs Kutlaması
Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi 19 Mayıs’ta Gerçekleşecek
Türkiyem Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Nihat Yavuz’dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı
Türkiyem Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Nihat Yavuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı bağımsızlık mücadelesinin, Türk milletinin özgürlüğe attığı en önemli adımlardan biri olduğunu vurguladı.
Mesajında, Türk milletinin bağımsızlık yolundaki azmi ve kararlılığının gençlerin geleceğe umutla bakmasını sağladığını ifade eden Yavuz, gençlerin ülkenin geleceğini şekillendiren en büyük güç olduğunu belirtti. Türkiye’nin kalkınması, gelişmesi ve daha güçlü yarınlara ulaşması için gençlere duyduğu güveni dile getiren Yavuz, onların her alanda desteklenmesi gerektiğini söyledi.
“Milli mücadelenin ateşi, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılmış ve bu kıvılcım, tüm ülkeyi saran büyük bir kurtuluş mücadelesine dönüşmüştür. Türk gençliği, bu büyük mirası en iyi şekilde yaşatmalı ve geleceğe taşımalıdır” diyen Yavuz, 19 Mayıs’ın sadece bir tarih değil, aynı zamanda bağımsızlık ruhunun, azmin ve kararlılığın simgesi olduğunu belirtti.
Kutlama mesajında, gençlerin spor ve eğitim alanlarında daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Yavuz, “Gençlerimiz bizim en büyük gücümüz ve umudumuzdur. Onların başarıları ülkemizi daha ileriye taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.