İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Gözde Aytaç’tan Mahalle Ziyareti
İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Gözde Aytaç’tan Mahalle Ziyareti
Vatan Uğruna Ödenen Bedeller Unutulmaz: Gazi Abdurrahman Güven’e Vefa ve Destek
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği
Manisa Şube Başkanı Gazi Yusuf Kıyışkan açıklama yaptı
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi olarak, derneğimizin kıymetli üyelerinden, kahraman gazimiz Abdurrahman Güven’i Ankara’daki tedavi süreci için yolcu etmiş olmanın buruk gururunu yaşıyoruz.
28 Aralık 1995 tarihinde Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerle girilen çatışmada yaralanarak gazi olan Abdurrahman Güven’in tedavisi, aradan geçen 30 yıla yakın zamana rağmen hâlâ devam etmektedir. Çünkü vatan uğruna ödenen bedeller bir ömür sürer; o fedakârlığın izleri sadece bedenlerde değil, yaşamın her anında taşınmaktadır.
Şehit aileleri ve gazilerimiz bu milletin onuru, bu toprakların sessiz kahramanlarıdır. Fedakârlıkları ne yaparsak yapalım tam anlamıyla karşılanamaz. Ancak devlet ve millet olarak görevimiz; onların hayatlarını kolaylaştırmak, sosyal yaşamlarına destek olmak ve yaşarken hak ettikleri değeri göstermek olmalıdır.
Hayatın yükü yalnızca onların omuzlarına bırakılmamalıdır. Bu süreçte özellikle ulaşım desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehit ve Gazi Şube Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz. Bu tür destekler, gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın yalnız olmadıklarını hissetmeleri açısından büyük bir anlam taşımaktadır.
Ayrıca şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bir araya gelebileceği, sosyalleşebileceği, moral ve destek bulabileceği sosyal alanlara ihtiyaç duyulduğu ortadadır. Bu ihtiyaç, artık bir tercih değil; insani ve vicdani bir zorunluluktur. Bu konuda daha fazla adım atılması için tüm kurumları ve yetkilileri duyarlılığa davet ediyoruz.
Gazi Abdurrahman Güven’e acil şifalar diliyor; başta şehitlerimiz olmak üzere tüm gazilerimize minnet ve saygılarımızı sunuyoruz.